Bijeljina: Počinje novi upisni rok u Cerovcu!

Dragi učenici i roditelji, pred nama se nalazi nova školska godina i mi smo vam pripremili veliki izbor kurseva i programa koji će vam pomoći da unaprijedite svoje znanje i radom na sebi poboljšate kvalitet svog svakodnevnog života.

SuanPan Mentalna Aritmetika

Kao i prethodne godine organizujemo kurseve stranih jezika-kurs engleskog i njemačkog jezika-na različitim nivoima.

Obrazovni centar „Cerovac“ organizuje nastavu SuanPan mentalne aritmetike, obrazovno-razvojnog programa za djecu uzrasta od 5 do 14 godina, koji razvija koncentraciju, memoriju i pažnju, zbog čega su djeca bolja i uspješnija u svemu što rade u školi i vanškolskim aktivnostima, sigurnija u sebe, organizovanija i kreativnija.

Novi program, od kojeg očekujemo zaista mnogo jer rezultati to govore o njemu, jeste NTC program. Taj program će svoj rad zasnivati na Nikola Tesla sistemu učenja, sistemu koji su osmislili prof. dr Ranko Rajović, osnivač Mense i ljekar specijalista i Uroš Petrović, poznati dječiji autor. Cilj ovog programa je podizanje nivoa intelektualnih sposobnosti, razvijanje koordinacije pokreta i motorike, pravovremeno uočavanje darovitih učenika. Program je namijenjen djeci predškolskog i školskog uzrasta. Više informacija možete pronaći na sajtu www.ntcucenje.com

Kurseve stranih jezika, kao i navedene programe, realizovaćemo na dve lokacije. Prva lokacija je dobro poznata. Riječ je o našim prostorijama u Jesenjinovoj 21, u zgradi iza hotela „Drina“. Druga lokacija je u ulici Dušana Baranjina 1, lamela C, u blizini Osnovne škole „Knez Ivo od Semberije“.

Sve što želite da nas pitate možete učiniti koristeći našu FB stranicu, pozivajući nas na telefon 055 209-956 ili pišući na našu elektronsku adresu [email protected].

Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja. Dobro nam došli!