Učenici Cerovca učestvovali u međunarodnom projektu „Live Classes“

Juče su sedmih razreda OC „Cerovac“ imali priliku učestvovati u međunarodnom projektu „Live Classes“ u organizaciji izdavačke kuće Pearson i britanske agencije BBC. Na temu „ Da li nas pametni telefoni čine pametnijim?“ , razgovarali su sa vršnjacima iz Meksika i Portugala, razmijenili mišljenja i iskustva, saznali i naučili mnogo toga i , naravno, dobro se zabavili.

Učeći strane jezike, djeca šire svoje svjetove i vidike, mi u „Cerovcu“ smo uvijek srećni kada im možemo omogućiti ovakva iskustva. Na ovaj način, učenici stiču svijest o važnosti obrazovanja i imaju priliku da osjete na konkretnom zadatku koliko su zapravo naučili, koliko je funkcionalno njihovo znanje i kako i koliko im ono može koristiti u živo

Kao i uvijek, ponosni na naše učenike, zahvaljujemo se roditeljima na ukazanom povjerenju.

u organizaciji izdavačke kuće Pearson i britanske agencije BBC. Na temu „ Da li nas pametni telefoni čine pametnijim?“ , razgovarali su sa vršnjacima iz Meksika i Portugala, razmijenili mišljenja i iskustva, saznali i naučili mnogo toga i , naravno, dobro se zabavili.

Učeći strane jezike, djeca šire svoje svjetove i vidike, mi u „Cerovcu“ smo uvijek srećni kada im možemo omogućiti ovakva iskustva. Na ovaj način, učenici stiču svijest o važnosti obrazovanja i imaju priliku da osjete na konkretnom zadatku koliko su zapravo naučili, koliko je funkcionalno njihovo znanje i kako i koliko im ono može koristiti.

Kao i uvijek, ponosni na naše učenike, zahvaljujemo se roditeljima na ukazanom povjerenju.