Cerovac otvara vrata svojih učionica!

Obrazovni centar „Cerovac” otvara vrata svojih učionica u Trebinju, Bileći, Gacku i Bijeljini i nestrpljivo očekuje stare i nove učenike u ambijentu koji je potpuno prilagođen svim epidemiološkim preporukama. Mislili smo na sve i zaista se potrudili da učinimo boravak naših učenika u školi sigurnim, a ujedno i zabavnim.

Vjerujemo da ćemo se i pored šarenih maski, mirišljavih sprejeva za dezinfekciju i propisanog odstojanja ipak lijepo družiti i da ćemo strane jezike učiti lakše i brže nego prije.

OC „Cerovac” nudi svojim polaznicima izuzetno kvalitetne kurseve stranih jezika: engleski, italijanski, njemački, francuski, ruski i španski. U okviru programa se nalaze i pripreme za Cambridge ispite, ispite Goethe instituta i ostale međunarodno priznate ispite koji su propusnica za studiranje i zaposlenje u zemljama drugih govornih područja.

Svi udžbenici potiču iz renomiranih izdavačkih kuća engleskog govornog područja. Potrudili smo se da plaćanje nastave i udžbenika podijelimo u nekoliko rata, a postoje i popusti za određene kategorije polaznika.

Nazovite nas na 059 223 502 da dobijete detaljnije informacije ili nam pišite na [email protected]

Srdačno,

Vaš Cerovac