UPIS: Dječiji kutak - omiljena školica u Cerovcu!

Dragi roditelji,

Došlo je vrijeme da se i najmlađi mališani počnu radovati kao i njihovi stariji drugari, prvačići, odlasku u učionice. U Dječijem kutku, koji je poznat kao omiljena školica Obrazovnog centra "Cerovac" pripremili smo baš sve kako bi naši mali polaznici bili sigurni, zaštićeni, raspoloženi za učenje i nadasve razigrani.

Družiće se dva puta sedmično po sat vremena sa učiteljicom Sanjom, omiljenim likom mnogih naših mališana,  u tri grupe uzrasta od 3 do 6 godina: Bubamare, Pčelice i Leptirići. Obrazovni program počiva na priznatim i poznatim metodama dr Ranka Rajovića, a naša teacherka Sanja je prošla Montesori obuku, obuku za NTC i mentalnu aritmetiku.

Zavisno od uzrasta, odnosno grupe kojoj pripadaju, mališani će učiti prirodu, društvo, srpski jezik, engleski, matematiku, zatim štampana slova ćirilice, da broje do 100, da sabiraju i oduzimaju do 20 itd. Osim toga, u sklopu programa se organizuju posjete zubaru, veterinarskoj stanici, meteorološkoj stanici, muzeju, uči se bonton, učestvuje u raznim radionicama koje prate potrebe najmlađih polaznika OC "Cerovac".

Svi uslovi za rad, u učionicama, holovima i drugim prostorijama potpuno su prilagođeni trenutnoj epidemiološkoj situaciji, a naši predavači će voditi računa da se te mjere poštuju i tokom nastave u učionicama. Broj polaznika i kvadratura prostorija su pažljivo isplanirani, a mališanima će biti uvijek na raspolaganju sredstva za dezinfekciju i šarene zaštitne maskice, o čijoj namjeni će takođe učiti na nekom od časova.

Pozovite nas na 059 223 502 da dobijete detaljnije informacije ili nam pišite na [email protected]

Srdačno,

Vaš Cerovac