BIJELJINA: Upis u Dječiji kutak - omiljenu školicu u Cerovcu!

Dragi roditelji,

Došlo je vrijeme da se i najmlađi mališani počnu radovati kao i njihovi stariji drugari, prvačići, odlasku u učionice. Dječiji obrazovni  kutak, koji je poznat kao omiljena školica Obrazovnog centra "Cerovac"u Trebinju,  počinje sa radom i u Bijeljini.  Pripremili smo baš sve kako bi naši mali polaznici bili sigurni, zaštićeni, raspoloženi za učenje i nadasve razigrani.

 

Družićemo se dva puta sedmično po sat vremena sa učiteljicama Marijom i Tanjom, u tri grupe uzrasta od 3 do 7 godina: Bubamare, Pčelice i Leptirići. Program je kreativno osmišljen i kombinuje različite inovativne i svjetski priznate obrazovne metode, između ostalih su Mentalna aritmetika i Montesori, programe za koje su naši predavači prošli obuku.

Zavisno od uzrasta, odnosno grupe kojoj pripadaju, mališani će učiti prirodu, društvo, srpski jezik, engleski, matematiku, zatim štampana slova ćirilice, da broje do 100, da sabiraju i oduzimaju do 20 itd. Osim toga, u sklopu programa se organizuju posjete zubaru, veterinarskoj stanici, meteorološkoj stanici, muzeju, uči se bonton, učestvuje u raznim radionicama koje prate potrebe najmlađih polaznika OC "Cerovac".

Svi uslovi za rad, u učionicama, holovima i drugim prostorijama potpuno su prilagođeni trenutnoj epidemiološkoj situaciji, a naši predavači će voditi računa da se te mjere poštuju i tokom nastave u učionicama. Broj polaznika i kvadratura prostorija su pažljivo isplanirani, a mališanima će biti uvijek na raspolaganju sredstva za dezinfekciju i šarene zaštitne maskice, o čijoj namjeni će takođe učiti na nekom od časova.

Pozovite nas na 055 209 956  ili 065 095 723 da dobijete detaljnije informacije ili nam pišite na našoj Facebook stranici Obrazovni centar Cerovac Bijeljina.

Srdačno,

Vaš Cerovac