Obrazovni centar Cerovac - Upis je počeo!

Ljetnji odmori se polako primiču kraju i dolazi vrijeme za nove ciljeve, planove i zadatke. Kako da u narednoj godini budete što uspješniji, zadovoljniji? Kako i gdje da Vašem školarcu obezbijedite najoptimalnije uslove za učenje i rad? „Cerovac” je, i ove godine, najkvalitetnije rješenje.


Vremenom, temeljnim radom i izuzetnim rezultatima, prerasli smo iz škole stranih jezika u Obrazovni centar koji u svojoj ponudi ima široku lepezu programa osmišljenih da prate potrebe kako odraslih tako i djece.

 

KURSEVI STRANIH JEZIKA

Vrata u svijet ali i vrata kroz koja svijet dolazi nama, strani jezici su sve dominantnije prisutni u raznim sferama javnog, poslovnog i privatnog života. Postaje sve teže zamisliti budućnost bez poznavanja makar jednog od najzastupljenijih svjetskih jezika kao što su engleski, njemački, italijanski, francuski, ruski i španski jezik.

Prepoznavši ogromnu potrebu za učenjem upravo ovih jezika, Obrazovni centar „Cerovac” već dvadeset godina uspješno organizuje opšte i specijalističke kurseve za djecu i odrasle. U saradnji sa dugogodišnjim partnerima Britanskim savjetom, ispitnim centrom „Kontrast”, Goethe institutom i Italijanskim kulturnim centrom, iza sebe imamo preko 1.000 registrovanih Cambridge diploma i nemali broj polaznika sa međunarodnim sertfikatima o poznavanju njemačkog i italijanskog jezika na visokim nivoima.

Centar za sve svoje polaznike obavlja usluge prijavljivanja i vrši sve potrebne administrativne formalnosti, Vaše je da znate šta želite, a posao našeg stručnog tima je da vam pomogne na Vašem putu do cilja.

 

DJEČIJI OBRAZOVNI KUTAK

Dječiji obrazovni kutak OC „Cerovac“, namijenjen je djeci uzrasta od 3 do 6 godina. Ovaj program fokusiran je na razvoj djetetove individualnosti, kreativnosti i divergentnog razmišljanja kroz učenje engleskog jezika, upoznavanje prirode, društva i matematike.

Dugogodišnje iskustvo našeg tima uspješno kombinuje Montessori metodologiju i NTC program autora Ranka Rajovića sa školskim gradivom te na taj način jednako uspješno priprema najmlađe polaznike za snalaženje kako u školskoj klupi tako i van nje.

 

LIKOVNI ATELJE ZA DJECU I ODRASLE

Naš likovni atelje je mjesto na kom i mali i veliki mogu pronaći umjetnika u sebi. Kako, sama po sebi, zaljubljenost u kist i boje najčešće nije dovoljna, OC „Cerovac” nudi mentorstvo i stručnu ruku uz čiju pomoć ideja i realizacija postaju jedno.

O uspjehu naših slikara svjedoči do sada održanih 12. godišnjih izložbi i ponos na njihovim, a divljenje na licima posjetilaca. Naše izložbe su uvijek posebni događaji gdje se krunom uspjeha rado okitimo i mi i naši zadovoljni polaznici.

 

ROBOTIKA I PROGRAMIRANJE

Pripremite svoje mališane za zanimanje budućnosti! Pošaljite ih u OC „Cerovac" i omogućite im ulazak u svijet o kome sanjaju, a koji u sebi obuhvata elemente matematike, inžinjeringa i dizajna.

Pozivamo sve osnovce ili srednjoškolce koji žele da se upoznaju sa umjetnošću programiranja, a uz uslov koji se odnosi na poznavanje čitanja i pisanja latiničnog pisma, da nam se pridruže na početnom kursu robotike i programiranja.

Nastava se u potpunosti prilagođava uzrastu pojedinačnih polaznika tako da će svi uspjeti da savladaju ovaj program koji je trenutno natraženiji u regionu. Nastavu drže diplomirani profesori matematike.

 

ŠKOLSKO GRADIVO

U uslovima pandemije ispunjavanje redovnih školskih obaveza može biti pravi izazov. U namjeri da pomognemo djeci i roditeljima, osmislili smo način na koji možemo izaći u susret individualnim potrebama učenika na polju matematike, engleskog jezika, ali i ostalih školskih predmeta.

Za više informacija i individualne konsultacije, posjetite nas u prostorijama OC „Cerovac”.

U nastojanju da nagradi rad i dodatno motiviše svoje polaznike, OC „Cerovac” i ove godine nudi posebne pogodnosti:

* Poklon udžbenike za učenike prvih razreda osnovne škole (knjiga i radna sveska)

* Dva polaznika iz iste porodice ostvaruju popust od po 5% na ukupnu cijenu programa

*popust u istom iznosu imaju i svi polaznici koji nastavljaju sa učenjem u narednoj školskoj godini

* Treći polaznik iz iste porodice dobija na poklon program po izboru za tekuću školsku godinu

 

NAPOMENA:

* Studenti i nezaposlena licu prvu godinu odabranog programa plaćaju mjesečnu ratu u iznosu od 50 KM bez obzira na nivo.

Upis novih polaznika i nastava tokom cijele školske godine odvijaju se na tri lokacije:

* Naselje Luč, ul. Vuka Karadžića 37b. prijave svakog radnog dana od 8.00 do 14.00 i od 17.00 do 19.00 časova

* Južni gradski izlaz, Hercegnovska bb. Prijave svakog radnog dana od 17.00 do 20.00 časova

*OŠ "Sveti Vasilije Ostroški" u Gorici.

Kontakt telefon: 059/ 223- 502

Za mnogo više informacija pišite na e-mail adresu: [email protected].