• Aptis pruža pouzdane i precizne informacije o nivou znanja engleskog jezika u vašoj organizaciji. Na osnovu ove procjene, bićete u mogućnosti da donesete bolje odluke pri zapošljavanju, daljem razvoju i obuci.
  • Aptis je fleksibilan i prilagodljiv vašim potrebama pa vam omogućava da ocjenite znanje brzo i uz minimalne troškove.
  • Takođe, pruža vam mogućnost da precizno ocjenite vještine koje su vama relevantne i brzo dobijete rezultate.

Aptis ocjenjuje poznavanje gramatike, vokabular i jezičke veštine (govor, pisanje, čitanje i slušanje). Sastoji se iz testa gramatike i vokabulara, kao dva obavezna elementa, uz dodatni test jezičkih veština po vašem izboru.

Svaki test počinje opštim pitanjima, a zatim prelazi na sve zahtevnije zadatke. Svaki segment testa ocjenjuje znanje engleskog jezika od nivoa A1 do C.

Aptis General je osnovni tip testa. On može biti prilagođen vašem preduzeću ili organizacionim potrebama, na primer određenoj delatnosti (ekonomija, turizam) kao i različitim veštinama koje želite da testirate.

Aptis za nastavnike je osmišljen imajući u vidu osobe koje rade u sektoru obrazovanja kako bi pomogao proces podizanja nivoa kvaliteta nastave u vašoj obrazovnoj ustanovi.

Aptis za tinejdžere je opšti test engleskog jezika namenjen mladima uzrasta od 13 do 15 godina. Prilagođen je potrebama mladih pri razvoju njihovih jezičkih veština.